Arbetsledarvägen 4, 863 41 Sundsvall

SBS_redo

Historia

Vår historia

Med över 10 års enastående erfarenhet inom spräng- och bergförstärkningsarbeten är SBS AB din pålitliga partner inom bergentreprenad. Vi har framgångsrikt navigerat genom många komplexa projekt och etablerat oss som branschens främsta experter. Vårt dedikerade team av specialister besitter den djupa kunskapen och tekniska expertisen som krävs för att framgångsrikt tackla även de mest krävande och ambitiösa uppdragen.

Vi på SBS AB strävar efter att leverera högkvalitativa lösningar och överträffa våra kunders förväntningar. Genom att hålla oss i framkant av branschinnovation och investera i vår personals fortsatta utbildning, säkerställer vi att vi alltid kan erbjuda de mest effektiva och hållbara lösningarna. Vår passion för perfektion och vårt åtagande att upprätthålla de högsta standarderna gör oss till det självklara valet för ditt nästa bergrelaterade projekt.

Vår expertis

Det som verkligen skiljer oss från konkurrenterna är vår dedikation till att leverera resultat av högsta kvalitet. Vi använder moderna maskiner och innovativa metoder för att säkerställa att varje arbetsuppgift utförs till perfektion. Med vår expertis och vårt oöverträffade engagemang är vi din partner för framgångsrika projekt inom spräng- och bergförstärkningsarbeten.

Vi är redo att ge er en offert enligt era behov och önskemål.

Kontakta oss redan idag!

Kontakta oss nu för att inleda samarbetet och ta det första steget mot en skräddarsydd lösning som möter era krav!

info@sbs-ab-com
060-17 85 90