Arbetsledarvägen 4, 863 41 Sundsvall

SBS_redo

Tjänster

Vårt erbjudande

Bergförstärkning

SBS utför bergsförstärkning vilket innefattar bultförstärkning, betongsprutning, bergsnät och skyddsnät m.m. SBS erbjuder tjänster som syftar till att öka stabiliteten och hållfastheten hos bergformationer för olika typer av infrastrukturprojekt.

Bergsprängning

SBS erbjuder bergsprängning med anpassade lösningar. Genom att kombinera avancerad teknik med noggrann planering och övervakning, arbetar vi för att säkerställa både effektivitet och säkerhet i sina bergsprojekt

Hydraulisk spräckning

SBS specialiserar sig på hydraulisk spräckning och erbjuder skräddarsydda lösningar för att maximera produktivitet och säkerhet vid olika typer av bergbrytning och geotekniska projekt.

Varför välja SBS AB?

SBS AB är det bästa valet för bergentreprenörer av flera anledningar. För det första har vi års av erfarenhet inom branschen och en beprövad track record för att leverera högkvalitativa tjänster. För det andra har vi en dedikerad och kompetent personal som är experter inom bergarbete och entreprenad. Slutligen erbjuder vi konkurrenskraftiga priser och skräddarsydda lösningar som passar varje kunds unika behov och projekt. Med SBS AB kan du vara trygg i att ditt bergprojekt kommer att genomföras på ett effektivt och professionellt sätt.

Vårt team

Vi på SBS AB har en omfattande erfarenhet inom bergentreprenörbranschen. Vår kompetens och kunnande gör oss till det självklara valet för er projekt. Vi har byggt upp en stark track record och kan stå för hög kvalitet och pålitlighet. Med oss kan du vara trygg i att få professionell och effektiv service.

 
 

Kontakta oss redan idag!

Kontakta oss nu för att inleda samarbetet och ta det första steget mot en skräddarsydd lösning som möter era krav!

info@sbs-ab-com
060-17 85 90